Allemaal smoesjes

ALLEMAAL SMOESJES.
We hadden het te druk met reisauto’s bouwen. We hadden een drukke beurs in Bad Kissingen. Allemaal smoesjes, de website verdient van ons meer aandacht. Welnu: hier een super korte update.

1. Bremach is (voor ons) niet top-of-mind. MAN en Mercedes, LandCruiser zijn namen die we vaker horen roepen. We zijn echter onder de indruk van het voertuig dat we mochten bouwen voor Henk & Gea: compact en compleet, mooi hefdak, onder de 3,5 ton. De door Twiga gemaakte woonunit van 320 cm is een mooie eenheid met de Bremach.

2. Opbouw Toyota Highlux, geloof het of niet, de lege opbouw weegt niet meer dan 275 kg. Is daarnaast oersterk en ook nog eens zeer betaalbaar. We hebben samen met Tembo’s  Pier Kerkstra, een drietal modellen ontworpen die er mogen zijn. Wel of niet afzetbaar, wel of niet met electrische spindels voor het hefdak.
3. Bad Kissingen was een succes, we hadden veel aanloop op onze gezellige stand. Bij het WillyTreffen op 2-3 en 4 september zijn we natuurlijk ook. Commerciële aanwezigheid wordt daar minder op prijs gesteld, maar we worden omringd door vrienden en klanten, u gaat ons zeker vinden daar.

4. Roos en Willie waren voornemens naar Marokko te gaan. Als een ‘zwaan kleeft aan’ waren ze daar ineens met 8 voertuigen, allemaal klanten van Twiga. Het ziet er naar uit dat volgend jaar april ditzelfde nog een keer wordt gedaan.

Terug naar het overzicht